Nätverksteknik Specialst på Cisco & Ubiquiti

Nätverksteknik & Internet med Cisco, Arista och Ubiquiti i Helsingborg

Våra nätverkstekniker erbjuder förstklassiga lösningar inom nätverksteknik och internet för företag. Allt från trådbundet nätverk och trådlösa nätverk med Cisco eller Ubiquiti Unifi till komplexa lösningar med VPN (Virtual Private Network) och routing för redundans.

Vi har både lösningar för att sammankoppla kontor och tillhandahålla fjärranslutning för anställda som möjliggör arbete t.ex. hemifrån eller på vägen. Givetvis kan vi både erbjuda nätverksdesign, nätverksinstallation och underhåll.

Vårt kontor ligger i Helsingborg och vi utför nätverkstjänster fysiskt på plats i hela Skåne.

Nätverksteknik - Trådbundet och Trådlöst

Vi kan erbjuda professionellt snabbt och stabilt företagsnätverk. Vi är specialister på både trådbundet och trådlöst (WIFI) nätverk och Internet. Oavsett om det är ett litet kontor eller flera kontor över flera geografiska platser så har vi möjlighet att koppla ihopa dessa. Om behovet finns att arbeta hemifrån så kan vi erbjuda detta också via VPN.

Trådlöst nätverk kan byggas precis efter era behov med flera sammankopplade enheter för både prestanda och redundans. Det finns även möjlighet att bygga utomhus med lång räckvidd.

Jag arbetar med branschstandarden inom nätverksteknik. Både Cisco och Ubiquiti (unifi) så oavsett Er budget kan vi lösa ett riktigt bra nätverk. Vi underhåller dessutom gärna nätverket så att ni alltid har ett säkert nätverk med den senaste tekniken.

Internet

Näst intill alla företagsnätverk är idag uppkopplade mot internet. Eftersom internet är ett publikt nätverk som alla kan ansluta till är det extra viktigt med bra säkerhet. Vi kan erbjuda avancerade brandväggar som skyddar mot intrång både utifrån och oavsiktligt inifrån ert eget nätverk. Vi kan blockera illvilliga hemsidor i realtid och låsa ner ert nätverk och servrar för att skydda mot malware och ransomware.

Vi kan även erbjuda redundans mot internet och andra vitala delar av ert nätverk om er verksamhet är beroende av internet. Detta med hjälp av flera internetleverantörer och avancerad routing.

DNS

Många företag har idag flera domäner för sin verksamhet och även behovet att kunna ändra i dessa för olika typer av tjänster såsom web, epost och servrar. Vi kan erbjuda förvaltning och konfiguration av domäner samt DNS från världens bästa DNS och CDN-leverantör: cloudflare. Vi kan dessutom hjälpa till att accelerera er hemsida med CDN.

Lets Talk!

© HKonsult AB | 559378-0538