Programmering hemsidor, appar och verktyg

All typ av programmering från funktionsbaserad till objektorienterad och skriptning

Vi har arbetat med programmering i över 20 år och behärskar de flesta programmeringsspråk och tekniker. Därför har vi möjlighet att lösa dom flesta problem vare sig det är helt ny programvara som krävs eller buggfixar i äldre programvara. Vi har kompetens inom full stack development vilket innebär att vi kan utveckla allt från frontend till server och däremellan.

Likaså är vi också mycket bra på att identifiera problem och hitta en bra lösning på detta. Oavsett om det handlar om enkla jobb med server-skriptning eller avancerade jobb med maskinnära kod. Integrationer och API är givetvis heller inget problem för oss.

Nuförtiden är många jobb centrerade kring internet och därför jobbar vi helst med Java, NodeJS, PHP eller Bash. Exempel på lösningar vi gjort i nära tid är;

  • Wrapper och grafiskt gränssnitt till imapsync (programvara för att synkronisera epost). Detta gjordes för att underlätta hanteringen utav epostmigrering för flera tusentals epostkonton. Det möjliggjorde även att icke tekniskt lagd personal kunde hjälpa till i processen.
  • Integration mellan WooCommerce och Fortnox. Denna integration möjliggjorde automatiskt orderflöde från det att ordern landat i WooCommece till färdig faktura i Fortnox. Allt i ett knapptryck.
  • Bash-skript för datainsamling av vattentemperatur för kusttemperatur.nu
  • Hemsida i wordpress & hosting för f(tech)
  • Full-stackutveckling av vår egen hemsida hkonsult.se med NodeJS & Docker samt diverse andra sidor vars referens kan delas vid önskan

Lets Talk!

© Copyright 2021 HKonsult EF